miércoles, 18 de marzo de 2009

Exposició: Cultura de l'energia

La nova edició de l’exposició itinerant sobre energia s’ inaugura aquest dilluns 23 de març a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, la quarta d’11 etapes en un recorregut que portarà la ExpokW per tota Catalunya.
L’equip d’Ecoserveis ofereix una xerrada inaugural el mateix dilluns a les 19h. I un dia de monitoratge per joves al dia següent.
Els 15 plafons de la ExpokW expliquen a joves i adults conceptes bàsics sobre energia en un llenguatge clar i amb el suport d’il·lustracions atractives. El visitant descobreix les diferents etapes del recorregut de l’energia des de la font fins l’ús i la relació entre energia i emissions de CO2; també es planteja com fer servir l’energia de la forma més sostenible. A més a més, per familiaritzar el públic amb les energies renovables, s’exposen una cuina solar, una placa solar fotovoltaica, una placa solar tèrmica i un aerogenerador.
El projecte es realitza amb el suport de La Caixa i del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
Més informació: www.expokw.info
Ecoserveis és una associació sense ànim de lucre dedicada a la promoció de la nova cultura de l’energia. Les seves activitats principals són: educació i formació, exposicions, jornades i publicacions, innovació i estudis.
Més informació: www.ecoserveis.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario